Loading Events
Home / Events / Symposium: “People, Planet, Profit: a Journey of Innovation”
Symposium: “People, Planet, Profit: a Journey of Innovation”
Symposium: “People, Planet, Profit: a Journey of Innovation”
Monday November 13, 2017 Image: Facebook
7:00 pm - 11:00 pm

Details

Date:
November 13, 2017
Time:
7:00 pm - 11:00 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/157913091455412/

Venue

Theater Junushoff
Plantsoen 3
Wageningen, 6701 AS Netherlands
+ Google Map
Website:
https://www.facebook.com/theaterJunushoff/

Organizer

Lustrum Mercurius Wageningen
Website:
https://www.facebook.com/lustrum.mercuriuswageningen/

On November 13, 2017, the Lustrum Mercurius Wageningen organizes the symposium “People, Planet, Profit: a Journey of Innovation” in the Junushoff Theater from 19:00 till 23:00 (in Dutch).

Op 13 november vindt het symposium “People, Planet, Profit: a Journey of Innovation” plaats. Het begint om 19:00 in het Junushoff Theater en zal rond 23:00 afgelopen zijn. Gedurende deze avond zullen verschillende bedrijven, van start-up tot multinational, spreken over innovatie binnen de voedselsector. Ze zullen onder andere uitweiden over hoe de noodzaak om te innoveren hun bedrijf beïnvloedt en wat hun toekomstplannen zullen zijn, om sterk in de markt te blijven staan.

In de pauze is er mogelijkheid om te netwerken met de bedrijven, om een drankje en hapje te nuttigen en zelfs wat van de producten van sommige bedrijven te proeven. Iedereen is meer dan welkom; dus ben jij geïnteresseerd in het onderwerp innovatie binnen de voedselsector? Kom dan langs op deze leuke en educatieve avond in het Junushoff Theater!

Via de volgende link kun je je aanmelden voor het evenement: https://goo.gl/forms/N4fQQoCCqMssy85y2. Mercurius leden kunnen hun kaartje via de Mercurius site aanschaffen.

  • This event has passed.
Upcoming events