Loading Events
Home / MVO New Year’s Event (in Dutch; exclusively for MVO-partners)
MVO New Year’s Event (in Dutch; exclusively for MVO-partners)
MVO Nieuwjaarsevent
Thursday January 19, 2017 Image: MVO
2:00 pm - 6:00 pm

Details

Date:
January 19, 2017
Time:
2:00 pm - 6:00 pm
Website:
http://mvonederland.nl/nieuwjaarsevent-2017

Venue

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
Utrecht, 3511 WC Netherlands
+ Google Map
Website:
https://www.tivolivredenburg.nl/nl/

Organizer

MVO Nederland
Website:
http://mvonederland.nl/

Duurzame winst voor je bedrijf en de maatschappij. Daar ga je voor. Maar waar vind je de middelen om je plannen te realiseren? En hoe kom je in contact met de juiste partijen die je verder helpen?

MVO Nederland gelooft in de kracht van bedrijven om een circulaire en inclusieve economie te realiseren. Alle lichten staan op groen. Ondernemers hebben ideeën genoeg. En financiers laten in toenemende mate het belang van duurzaamheid meewegen. MVO Nederland brengt je in contact met de juiste samenwerkingspartners om je duurzame ambities te realiseren.

Hoe? Dat kunnen MVO partners zien, horen en meemaken op het 10e (!) Nieuwjaarsevent van MVO Nederland. Van 14:00 – 18:00 uur op donderdag 19 januari 2017 in TivoliVredenburg in Utrecht.

Feest der ontmoeting

Op het Nieuwjaarsevent van MVO Nederland treffen zo’n 1000 gelijkgestemden elkaar. Ondernemers met MVO-ambitie, MVO-professionals, NGO’s, overheden en financiers. Het Nieuwjaarsevent van MVO Nederland is dé plek om bestaande contacten aan te halen en nieuwe banden te smeden.

En natuurlijk kijkt MVO vooruit. Wat heeft 2017 in petto voor duurzaam Nederland? Wat zijn de laatste trends? Onder leiding van Rens de Jong vertellen ambitieuze bedrijven en organisaties uit het MVO-netwerk hoe zij slim inspelen op de Sustainable Development Goals van de VN.

Ook de altijd drukbezochte marktplaats bruist weer van de innovatieve, enthousiaste en deskundige bedrijven en organisaties. Maak kennis met ze en onderzoek hoe je samen kunt investeren in duurzame waarde.

Save the date

Partners van MVO Nederland ontvangen halverwege november per e-mail een officiële uitnodiging. Daarmee kunnen zij inschrijven. Word dus nog even snel partner! En profiteer direct van het tijdelijk aanbod: alle nieuwe MVO-partners krijgen tot eind 2016 een gratis lidmaatschap en ontvangen pas in 2017 een factuur voor het kalenderjaar 2017.

  • This event has passed.