Loading Events
Home / Events / Opening Rabo Inspiratiezone Foodtopia (in Dutch)
Opening Rabo Inspiratiezone Foodtopia (in Dutch)
Foodtopia
Monday April 11, 2016 Image: RaboInspiratiezone
All day event

Details

Date:
April 11, 2016

Venue

Museum Boerhaave
Croeselaan
Utrecht, Netherlands
+ Google Map
Website:
http://www.museumboerhaave.nl/

Organizer

Rabo Inspiratiezone

Op maandag 11 april wordt in de Rabo Inspiratiezone de tentoonstelling FOODTOPIA geopend. FOODTOPIA is een partnership tussen de Rabobank en Museum Boerhaave, het rijksmuseum voor de geschiedenis van de wetenschap. De expositie toont voedselinnovaties vanaf 1900, van margarine tot kweekburger, en facts & figures over de rol van de Rabobank binnen het wereldvoedsel vraagstuk.

Geheel toepasselijk is Louise O. Fresco, landbouwen voedseldeskundige, gastcurator van de Rabo Inspiratiezone. Op de Wand van Waarde kunt u genieten van haar selectie kunstwerken uit onze collectie. De tentoonstelling ‘Kringlopen en Kronkelwegen’ laat zien hoe de mens vormgeeft aan zijn omgeving door materie en ideeën met elkaar te verbinden.
Innovatie reikt verder dan voedsel alleen. In de RaboExperience worden de laatste trends op het gebied van betalingsverkeer gedeeld. Ook ziet u welke innovatieve productproposities beschikbaar zijn, van MyOrder tot Rabo SmartPin en van iDeal tot retourpinnen. Stuk voor stuk producten die betalen gemakkelijker en veiliger maken, ondernemers helpen om inzicht en overzicht te houden en de mogelijkheid bieden om de klantrelatie te versterken.

De opening van de Rabo Inspiratiezone is op maandag 11 april 2016 om 10.30 uur aan de Croeselaan te Utrecht. De opening wordt verzorgd door lid van de Raad van Bestuur Berry Marttin en voorzitter van de Raad van Bestuur van Wageningen UR Louise O. Fresco. Aanmelden kan via: . De tentoonstelling loopt tot 30 oktober 2016.

  • This event has passed.